Şehit Abdulkadir Koç İlkokulu

Vizyon: Toplum içindeki rollerini iyi bilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurulabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, teknolojik gelişmelere açık, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan geliştiren nitelikli çağdaş, demokratik, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: •Öğrencilerimizin yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili ve özgüvenli olmalarını sağlama,hayata ve bir üst öğrenime hazırlamaktır. •Öğrencilermizi ülkesine ve tüm insanlığa yaralı,araştırıcı,üretici,atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir. •Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için her türlü destek ve ortamı sağlamaktır.

Başarılar: TEKNOFEST´te Dereceye Giren Tek Köy Okulu Oldular.(BASIN HABER) Sivas´ın şampiyon kızları tabuları yıktı (BASIN HABER)

Saatler: 09.00 - 15.20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz servisle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Fen Bilim Şölenleri, Kermes, Bahar Şenlikleri
Proje Çalışmaları: Erasmus, Tubitak, Teknofest

WEB - https://sehitabdulkadirkocilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Beypınar Köyü Merkez / Sivas

Öğretim Şekli :normal

Adres - Beypınar Köyü Merkez / Sivas

Ulaşım Ulaşım, öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Sivas merkeze 18 km uzaklıktadır.